De Stille Plas

UW EERSTE KEUZE: DE ARCHITECT

U gaat uw droomhuis in het plan Aan de Stille Plas waarschijnlijk samen met een architect realiseren. Speciaal voor dit plan hebben wij drie architecten aangezocht. Frisse en gedegen architectenbureaus met ervaring op dit soort ontwerpen voor percelen als deze. U blijft geheel vrij in uw keuze en u kunt vanzelfsprekend ook aan de slag met een eigen architect. De geselecteerde architectenbureaus hebben echter een voorsprong. Ze kennen de locatie en zijn daarnaast op de hoogte van de spelregels. Mocht u van plan zijn samen met één van hen uw droom te verwezenlijken, dan maken zij kosteloos en vrijblijvend een eerste studieschets-/ontwerp.

Pascal Grosfeld

PASCAL GROSFELD

Het ontwerpen van woonhuizen biedt de architect de mogelijkheid om te komen tot de essentie van zijn vak. In het ontwerpen van privé woonhuizen worden wij uitgedaagd om het beste uit onszelf te halen. Een goed architectonisch ontwerp kan alleen ontstaan als wij in de huid kruipen van de toekomstige gebruiker. Hierbij wordt het programma van eisen van de opdrachtgever tot in detail geanalyseerd. In deze beperkingen vinden wij de vrijheid om iets absoluut unieks neer te zetten.

Architectuur bestaat niet zonder haar context en daar ligt de schoonheid in ons vakgebied. In combinatie met een unieke opgave, biedt de context de architect de mogelijkheid om te zoeken naar de absolute schoonheid in architectuur.

Bekijk ontwerpen van Pascal Grosfeld

Casper Schuurling

HUGO VAN OVERBEEK

Hugo van Overbeek runt inmiddels zo’n 15 jaar een succesvolle designstudio. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s en landhuizen waarbij binnen en buiten met elkaar in harmonie zijn. Tijdens het ontwerpen van zowel interieur als exterieur staan de wensen van de opdrachtgever centraal.

Samen met de specifieke eigenschappen van de locatie en het budget vormen die de basis voor elk ontwerp dat Hugo maakt. De ontwerpen van Hugo van Overbeek zijn toonaangevend, voor mensen die meer willen dan de standaardoplossing. In een totaalconcept wordt een eigen sfeer neergezet waarin het goed wonen, werken en recreëren is.

De focus ligt op het leveren van kwaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid.
Bekijk ontwerpen van Hugo van Overbeek

Casper Schuuring

CASPER SCHUURING

Architectuur is het resultaat van een optimale wisselwerking tussen gebruiker en ontwerper. Voor mij is een huis je thuis. Dus de gebruiker bepaalt en de architect adviseert.

Je eigen huis ontwerpen is een mooi moment en dat moet ook zo blijven. Dus vanaf de eerste schets tot aan de oplevering.

Bekijk ontwerpen van Casper Schuuring