close-up omgeving Stille Plas

EEN OASE VAN RUST AAN DE RAND VAN DE STILLE PLAS

Door de geïsoleerde en besloten ligging van de Kleine Plas wordt deze plas in de volksmond ook wel de Stille Plas genoemd en is daarom in trek bij sportvissers, wandelaars en hondenliefhebbers. Er is een aanlegplaats voor visboten te vinden en rond de plas is een ongeplaveid wandelpad met prachtige uitzichten over het water en de natuur. Op zowel de Grote als de Kleine Plas zijn alleen boten toegestaan met een elektrische motor.

HET PLAN
Bankje aan de vecht

Plan Aan de Stille Plas heeft een totale omvang van maar liefst circa 2,4 hectare, met hierop een 5-tal unieke en royale bouw­percelen variërend in oppervlakte van circa 2.650 tot ruim 6.800 vierkante meter. De percelen zijn bereikbaar via een nieuw aangelegde brug over de Maarsseveensevaart en worden ontsloten via een fraai aan te leggen openbare centrale weg met klinkerverharding en streekeigen laanbeplanting. De centrale weg loopt richting de Kleine Plas over in een ongeplaveid pad met halfverharding en via een loopbruggetje wordt aansluiting gemaakt met het wandelpad rond de Kleine Plas. Alle percelen zijn alleen bereikbaar via een eigen dam en worden omzoomd door water met de mogelijkheid van een aanlegsteiger. Een ultieme combinatie van landelijk wonen en gegarandeerde privacy.

INSPIRATIE

trap Stille Plaslibelle Stille Plasbrug Stille Plas

UW EIGEN RUIMTE

Hier is de ruimte om uw droomhuis te laten ontwerpen en bouwen. Stoer, landelijk, natuurlijk en ingetogen. Of juist strak, modern en opvallend. Laat u inspireren door de omgeving en creëer hier u privédomein omgeven door natuurschoon. Een rustplek in een jachtige wereld. Welk kavel kiest u?