De Stille Plas

VILLABOUWERS

Het bouwen van uw droomhuis vraagt om vakmensen in de meest brede zin van het woord, met passie voor het vak en oog voor detail. Evenals bij de keuze voor architecten blijft u geheel vrij in uw keuze en kunt u vanzelfsprekend aan de slag met een eigen bouwer. Bent u op zoek naar een fullservice vakspecialist met jarenlange ervaring op het gebied van villabouw? Dan zijn onderstaande bouwbedrijven wellicht een suggestie c.q. aanbeveling voor u.

BOUWBEDRIJF LICHTENBERG

U droomt, wij realiseren ....

Van kavel naar een onder architectuur gebouwd droomhuis. Stappen die u solide en secuur zet met Bouwbedrijf Lichtenberg uit Rijssen. Ambachtelijk en traditioneel gebouwde villa's, die voldoen aan de modernste eisen, binnen budget en afgewerkt tot in de kleinste details. De visie van Bouwbedrijf Lichtenberg is het vergroten van de toegevoegde waarde. Dit betekent niet alleen traditioneel woningen bouwen, maar ook het inventariseren van de woonwensen, het ontwerpen, budgetteren, begeleiden en regisseren van het gehele proces tot en met nazorg.

Speciaal voor het plan Aan de Stille Plas heeft Bouwbedrijf Lichtenberg een tweetal luxe conceptvilla's laten ontwerpen en budgetteren. Bekijk de ontwerpen van de twee luxe conceptvilla's.

De aanvullende technische omschrijvingen en richtprijzen voor de twee conceptvilla's zijn op aanvraag beschikbaar via Bouwbedrijf Lichtenberg. Voor contactgegevens en meer algemene informatie bezoek de website van Bouwbedrijf Lichtenberg.

BOUWBEDRIJF MORREN

Een betrokken bouwer met passie voor bouwen en klanten, dat is Bouwbedrijf Morren uit Woudenberg. Wij hechten grote waarde aan een ‘strakke’ bouw- planning/-regie en budget. Juist dan is het belangrijk dat een aannemer zorgt voor een persoonlijke en vooral servicegerichte begeleiding. Bouwbedrijf Morren staat daar garant voor. Onze ervaren uitvoerders hebben in de afgelopen decennia al vele tientallen - soms complexe - bouwwerken gerealiseerd.

Bouwbedrijf Morren is specialist in de bouw van bijzondere villa's. In de afgelopen jaren hebben we heel wat bijzondere droomhuizen gerealiseerd. Daarin is in veel gevallen vernieuwende en duurzame technologie verwerkt. Zeker op het punt van domotica en elektrotechniek kunnen wij dankzij een goed netwerk aan gespecialiseerde partners zeker uw wensen vervullen.

Speciaal voor het plan Aan de Stille Plas heeft Bouwbedrijf Morren een fraaie conceptvilla in twee varianten laten ontwerpen en budgetteren. Bekijk het ontwerp van deze luxe conceptvilla.

De aanvullende technische omschrijvingen en richtprijzen voor de twee conceptvilla's zijn op aanvraag beschikbaar via Bouwbedrijf Morren. Voor contactgegevens en meer algemene informatie bezoek de website van Bouwbedrijf Morren.